ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

dhmos1Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 τα τμήματα της Γ' τάξης με τις κυρίες τους (κυρία Τάνια Δέλπη και κυρία Έφη Αβραμίδου) επισκέφθηκαν   τον Δήμο Εορδαίας.
Ευγενικά δέχτηκε το αίτημά μας για την επίσκεψη αυτή και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Καίδης Απόστολος καθώς και ο Πρόεδρος τους Δημοτικού Συμβουλίου και για 35 χρόνια δάσκαλος κ. Θεοδοσιάδης Γεώργιος.
Ξεναγήθηκαν οι μαθητές μας στις υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δήμου και φυσικά μπήκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί τους είδε ο Δήμαρχος κ. Ζαμανίδης Σάββας ο οποίος συζήτησε μαζί τους και τους υποσχέθηκε να επισκεφθεί κι ο ίδιος κάποια στιγμή το σχολείο μας.
Τα παιδιά κατέθεσαν τα αιτήματά τους που είχαν περισσότερο σχέση με τα παγκάκια που λείπουν από την αυλή μας αλλά και για τις αδυναμίες του κτιρίου του σχολείου.
dhmos2Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο , τον Αντιδήμαρχο Παιδείας , τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τους εργαζόμενους στο Δήμο που με ευγένεια απάντησαν στα ερωτήματα των παιδιών και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στους μικρούς μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου