ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

mera athl 2Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο σχολείο μας γιορτάστηκε η 2η ημέρα σχολικού αθλητισμού με εκδηλώσεις εντός του σχολείου, επισκέψεις σε γειτονικούς αθλητικούς χώρους (κολυμβητήριο , κλειστό γυμναστήριο) και αθλοπαιδιές.
mera athl 3Περισσότερο ,όμως, σημαντική ήταν η επίσκεψη τριών πολύ σημαντικών αθλητών της πόλης μας. Πρόκειται για την Ολυμπιονίκη της σφυροβολίας Παπαδοπούλου Στέλλας, του Παραολυμπιονίκη Δεληγιώργη Αθανάσιου και της Βαδίστριας Χατζηπαναγιωτιδου Μαρίας. Η επίσκεψή τους στο σχολείο μας και η συζήτηση με τους μαθητές ήταν σπουδαία όχι μόνο γιατί τα παιδιά είδαν και μίλησαν με αθλητές αυτής της αξίας αλλά περισσότερο γιατί και οι τρεις αθλητές δικαίωσαν την ιδιότητα του αθλητή με την ποιότητά τους , τη φιλική τους διάθεση , την υπομονή που επέδειξαν στην επιμονή με την οποία τα παιδιά απαιτούσαν απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα .
mera athl 1Τους ευχηθήκαμε να είναι πάντα πρωταθλητές της ζωής σε ό,τι διαλέξουν να κάνουν και τους ευχαριστήσαμε για την πολύ τιμητική για εμάς παρουσία στο σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου