ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

40kl1Τα Σαράντα κλειδιά είναι μια παράσταση βασισμένη σε ένα υπέροχο λαϊκό παραμύθι. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που οι ηθοποιοί το αφηγήθηκαν και ταυτόχρονα το έπαιξαν, εκτέλεσαν τα τραγούδια, έφτιαξαν μπροστά μας τα σκηνικά, κατέβηκαν στην πλατεία και συνεργάστηκαν μαζί μας.   Με τα πιο απλά υλικά, οι ηθοποιοί μετέτρεψαν τη σκηνή σε δάσος, θάλασσα, κάστρο και μας ταξίδεψαν. 
40kl2Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 βρεθήκαμε στην Κοζάνη και παρακολουθήσαμε την παράσταση η οποία δικαίωσε για άλλη μια φορά την επιλογή μας να εμπιστευόμαστε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης . Όλοι οι συντελεστές του ΔΗΠΕΘΕ με τέτοιες παραστάσεις τιμούν το θέατρο και τους θεατές και αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο στις μέρες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου