ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

giorth25m1Τα τμήματα της Ε’ τάξης ανέλαβαν τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25η Μαρτίου.
Η γιορτή   έγινε στην νέα και μεγαλύτερη σκηνή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.
Τα παιδιά με τη συνδρομή του μουσικού του σχολείου μας κυρίου Αλέξανδρου Τσούγιεφ τραγούδησαν εξαιρετικά τραγούδια της επετείου και με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού της Θεατρικής Αγωγής κυρίου Ευθυμιάδη Σωφρόνιου έπαιξαν μικρά σκετς ζωντανεύοντας την εκδήλωση.
giorth25m2Την ευθύνη βέβαια της γιορτής είχαν οι δάσκαλοι των τμημάτων της Ε΄ τάξης , κυρίας Ρότσκα Φανής και κυρίου Αμανατίδη Αρσένιου.
Οι γονείς τίμησαν για μια ακόμη φορά την εκδήλωση του σχολείου και γέμισαν την αίθουσα συμμετέχοντας στην γιορτή με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους .
giorth25m3Συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική γιορτή και θερμές ευχαριστίες στους γονείς για την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου