ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Τα <δικά μας>  κορίτσια Ηλιάνα Ζ , Έφη Κ και Δώρα Π συγκροτούν την ομάδα Ρομποτικής του Κε ΠληΝετ Πτολεμαΐδας η οποία πήρε την 1η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής της Αθήνας το Σάββατο 29/6/2014 και θα μας εκπροσωπήσουν στην Ολυμπιάδα ρομποτικής στο Σότσι της Ρωσίας.
Πηγή : e-ptolemeos
     Η ομάδα με τους προπονητές της Ζαραφίδη Χαράλαμπο και Σοφία Παπαγεωργιάδου κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Δημοτικού εκτελώντας ένα πολύ δύσκολο σενάριο στο οποίο έπρεπε να συναρμολογήσουν από μνήμης ένα ρομπότ και μια πλατφόρμα εκτόξευσης. 
    Οι επιτυχίες της ομάδας ρομποτικής είναι αποτέλεσμα μεγάλης και κοπιαστικής προετοιμασίας έξι , τουλάχιστον, μηνών και ατελείωτων ωρών προπόνησης.
Μπράβο σε όλη την ομάδα και καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου