ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2013-2014

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Μαθηματικός διαγωνισμός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ  Εορδαίας και της Παιδαγωγικής σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Την Δευτέρα το απόγευμα έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού και η βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν και όσων από αυτούς αρίστευσαν.
Ιδιαίτερη όμως ήταν η φετινή διαδικασία γιατί για πρώτη φορά έγινε η παρουσίαση ενός πολύ όμορφου προγράμματος μαθηματικών που δοκιμάστηκε με επιτυχία σε δύο νηπιαγωγεία της Πτολεμαΐδας.
Τα παιδιά της Ε'  και ΣΤ' τάξης που διαγωνίστηκαν φέτος ήταν 133 (σταθερά υψηλός αριθμός ) και πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα, κάτι που δείχνει ότι ο διαγωνισμός έγινε πια  θεσμός και  λειτουργεί θετικά στην κατεύθυνση της αλλαγής της εικόνας των Μαθηματικών στα παιδιά.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πήραν μέρος και ιδιαίτερα σε όσα διακρίθηκαν.
Από την τάξη μας πήραν μέρος η Ηλιάνα Ζ , η Έφη Κ (διακρίθηκαν και οι δύο) , ο Λάζαρος , ο Στέφανος Κ και ο Αργύρης Λ που επίσης πήγαν πολύ καλά. Συγχαρητήρια !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου