ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Στο θέατρο

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το σχολείο μας παρακολούθησε θεατρική παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Είδαμε την ιστορία του Ρομπέν των δασών. Μας άρεσε πολύ τόσο το έργο όσο και η κατάληξή του. Μια πραγματική περιπέτεια που τελείωσε αισιόδοξα , όπως θα ήθελε ο καθένας. Νίκησε ο καλός, ο Ρομπέν και οι φίλοι του. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. Ξετρελάθηκαν με τους ηθοποιούς, με τα σκηνικά και το φωτισμό της παράστασης. Όλα ήταν φαντασμαγορικά. Εντυπωσιακά κοστούμια και περιπετειώδεις ξιφομαχίες που χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό , κυρίως, από τους μικρούς μαθητές. Ήταν μια πραγματικά πολύ καλή παράσταση και θα μείνει στη μνήμη όλων των παιδιών για καιρό.


Αντιγόνη Ηλ. ΣΤ1

1 σχόλιο: