ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


 Την προηγούμενη εβδομάδα μας επισκέφθηκε η Α' τάξη του 10ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης. Ηταν το καλύτερο τέλος του προγράμματος γνωριμίας και συνεργασίας  με το Α1 τμήμα του σχολείου μας, που είναι το τμήμα που <υιοθετήσαμε> από την αρχή της χρονιάς.
Αφού ξεκουράστηκαν τα μικρά των δύο τμημάτων της Α' τάξης κεράστηκαν από τις δασκάλες με τη βοήθεια των   <μεγάλων> του ΣΤ 2. Οι μητέρες είχαν φροντίσει για αρκετά κεράσματα.
Με λίγη καθυστέρηση , λόγω βροχής, τα <μεγάλα> της ΣΤ πήραν από το χέρι τα μικρά  και τα οδηγήσαμε στο γειτονικό μας κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας. 

Εκεί ξεναγηθήκαμε από υπεύθυνο του κολυμβητηρίου.
Τέλος παίξαμε -όχι πολύ λόγω χρόνου- και λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι συνοδέψαμε τα μικρά της Α τάξης του 10ου ΔΣ Κοζάνης στο λεωφορείο για την επιστροφή.
Ελπίζουμε να άρεσε και σ ' εκείνα η φετινή συνεργασία και να τη συνεχίσουμε και του χρόνου. 


1 σχόλιο: