ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΣΚΑΚΙ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟΣ
Δύο ομάδες της πόλης μας - Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ και ο ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟΣ - βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας σκάκι που γίνεται στο Ρίο της Πάτρας. 
Η δεξαμενή που εδώ και χρόνια γέμιζε στους συλλόγους της πόλης με πολύ αξιόλογα παιδιά δημιούργησε τρεις ομάδες που πρωταγωνιστούν όλα αυτά τα χρόνια  στα πρωταθλήματα της Ένωσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας . Σήμερα έφτασε στο σημείο η πόλη μας να εκπροσωπείται στο μεγαλύτερο Πρωτάθλημα της χώρας με δύο ομάδες. Μπράβο στα παιδιά που το κατάφεραν και στους ανθρώπους που εδώ και χρόνια με πολύ κόπο προετοιμάζουν το έδαφος  για τέτοιες επιτυχίες. 
ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας, αν και επιτυχία είναι ήδη η παρουσία τους εκεί.

2 σχόλια:

  1. Mpravo tous kai kalh epityxia! S ayth thn polh kapoioi prospathoun na kanoun kati. Oi perisoteroi aplws perimenoun. As xypnhsoume kai as drasoume oloi mazi .

    Giorgos P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή