ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

12ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ


Από την Πέμπτη 24/3 και ως την Κυριακή 27/ 3 στην Πτολεμαΐδα και στο Ξενοδοχείο <Παντελίδης> θα γίνει το 12ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Για ενδέκατη χρονιά το πρωτάθλημα αυτό, που είναι και η κορυφαία διοργάνωση κάθε χρονιάς για την Ενωση σκακιστικών συλλόγων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, γίνεται στην πόλη μας.
Αυτό οφείλεται στην πολύχρονη σοβαρή και σπουδαια δουλειά που κάνουν οι τρεις σύλλογοι σκάκι της Πτολεμαΐδας αλλά και στους ανθρώπους που ασχολούνται , βοηθούν και προωθούν το σκάκι στην περιοχή μας.

Δυστυχώς η ανταπόκριση των τοπικών αρχών δεν υπήρξε ποτέ η αναμενόμενη και η αρωγή τους πάντα κατώτερη των προσδοκιών.
Ας ελπίσουμε πως κάποτε όσοι επικαλούνται τη νέα γενιά ως την κινητήρια δύναμη της ενασχόλησής τους με τα κοινά και την παιδεία και τον πολιτισμό προτεραιότητά τους, θα αποδώσουν στο σκάκι της Πτολεμαΐδας όσα δικαιούται।


Καλή επιτυχία στη διοργάνωση και στους μικρούς και μεγάλους σκακιστές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου