ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Δώρα Χριστουγέννων ... μοίρασαν τα παιδιά του ΣΤ1 στο μικρό θεατρικό που έπαιξαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου.
Το χαμόγελο,
τη χαρά,
το χάδι,
την ελπίδα,
τη φροντίδα,
την αγάπη,
τη γενναιοδωρία,
την Ειρήνη...
και φώτισαν με τα κεράκια τους τη σκηνή . Κάθε μικρό και ταπεινό φως κι ένα δώρο σημαντικό που φωτίζει τα ακριβά της ζωής μας.





Τα παιδιά τουΕ1 και Ε2 μας τραγούδησαν τρ
αγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Τα μικρά μας (της πρώτης) έπαιξαν την Φρικαντέλα (υπέροχα όλα τους)

και τα τριτάκια έκαναν κούκλες (για την ακρίβεια... κουζινικά) και μας έπαιξαν κουκλοθέατρο .
Όμορφη γιορτή που τη χάρηκαν όλα τα παιδιά
Και του χρόνου...
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.




2 σχόλια:

  1. Το θεατρικό σας ήταν πολύ όμορφο και με σπουδαίο μήνυμα. Δε θα έπρεπε να μπορούν και οι γονείς να παρακολουθούν τέτοιες παραστάσεις;

    **Και το περσινό θεατρικό του Ιουνίου θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν πολλοί περισσότεροι.Το είδα σε βίντεο και πραγματικά ήταν υπέροχο από κάθε πλευρά.
    Κάτι πρέπει να αλλάξετε γιατί από υπερβολική μετριοφροσύνη υποθέτω , δεν προβάλλετε τη δουλειά σας και φυσικά το σχολείο σας.
    Κάποιοι άλλοι θα είχαν διαφημίσει τον εαυτό τους ή έστω το σχολείο τους. Εσείς ( στον δάσκαλο αναφέρομαι) γιατί το αποφεύγετε;
    Τουλάχιστον οι γονείς θα έπρεπε να μπορούν να βλέπουν τη δουλειά του σχολείου των παιδιών τους. ( απογευματινές γιορτές π.χ. όταν πρόκειται για τόσο όμορφες παραστάσεις).
    Σκεφτείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή