ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
DSCN0480Την Παρασκευή 19/2 μας επισκέφθηκαν ύστερα από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου οι εθελοντές του κυνοκομείου Πτολεμαΐδας.
Στην επίσκεψή τους αυτή ενημέρωσαν τους μαθητές των μεγάλων τάξεων για τα αδέσποτα ζώα και ειδικότερα για τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης μας. Τα παιδιά ήταν ήδη ευαισθητοποιημένα πάνω στο θέμα .
DSCN0482Η ενημέρωση υπήρξε πολύ θετική και ο χρόνος της επίσκεψης παρατάθηκε λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από την πλευρά των μαθητών του σχολείου μας. Η επίσκεψη τελικά κρίθηκε πολύ θετική για τα παιδιά και εκείνα ανέλαβαν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους μικρότερους μαθητές των άλλων τάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου