ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ

  Υπέροχες πρωτοβουλίες των τμημάτων της Ε και Δ τάξεων του σχολείου μας με τους εκπαιδευτικούς τους να δίνουν την ιδέα και τους μαθητές να υλοποιούν και με στόχο την ενίσχυση συλλόγων που προσφέρουν δυναμικά σε παιδιά και ανθρώπους που βρίσκονται σε αδυναμία.
Τα παιδιά του Ε2΄ τμήματος με τον δάσκαλό τους , τον κ. Αρσένη, πήραν την πρωτοβουλία και είπαν τα κάλαντα στην περιοχή του σχολείου   και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πήγαν στο <Χαμόγελο του Παιδιού>
xamogelo
Τα παιδιά της Δ’ τάξης και οι δασκάλες του , κα Μέλη και κα Βασιλική, είπαν τα κάλαντα και τα χρήματα τα διέθεσαν στον< Καλό Σαμαρείτη> για το εξαιρετικό έργο που προσφέρει στην πόλη μας.

Εύγε σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου