ΑΕΡΟΣΤΑTΟ

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Τμήμα Ε1
Το < αερόστατο> είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με εικόνες, σκόρπιες λέξεις και ήχους που έχουν άλλο βάρος από το συνηθισμένο. Όχι γιατί η ματαιοδοξία μας τις κάνει πιο σοβαρές αλλά επειδή η φωνή μας τις κάνει πιο ακριβές στα μάτια και τα αυτιά μας.
Χώρος υπάρχει για όποιον θέλει το ταξίδι. Προορισμός είναι το <οπουδήποτε έχει καθαρό αέρα >και σημάδι επιστροφής ο ορίζοντας
Κοπιάστε, καλώς ήρθατε.

ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαλέξαμε για εσάς...

Διαλέξαμε για εσάς...
<... ... σε μια γεμάτη καρδιά υπάρχει χώρος για όλα, σε μια άδεια δεν υπάρχει χώρος για τίποτα...>> Antonio Porchia

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ "ΣΕΛΙ"


Η Γ' και η ΣΤ' τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού "ΣΕΛΙ¨. Είδαμε την κατασκευή των μπουκαλιών, τη μεταφορά τους στο χώρο που γεμίζουν με νερό, το χημείο όπου γίνεται ο έλεγχος της ποιότητας του νερού, το χώρο συσκευασίας και μεταφοράς τους στην κατανάλωση.
Από τη στιγμή που μπήκαμε στους χώρους του εργοστασίου , φορέσαμε ειδικές στολές και ¨πασουμάκια" μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε οτιδήποτε στο εργοστάσιο.

Οι ερωτήσεις ήταν πάρα πολλές , το ενδιαφέρον όλων των παιδιών μεγάλο σε όλη την ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου και πραγματικά πολύτιμα όσα μάθαμε και κερδίσαμε από την επίσκεψη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου